Zo vier je je verjaardag tijdens de quarantaine

Normaal gesproken kijk je uit naar je verjaardag. Uit eten met je lover of een feestje thuis met je vrienden, je maakt er in ieder geval een speciaal moment van. Nu we allemaal in quarantaine zitten, gaan die dinnerparty's helaas niet door. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je geen leuke verjaardag kan hebben. Ben je ergens in maart, april of mei jarig? Met deze tips zorg je ervoor dat je verjaardag wél knallend wordt, zelfs zonder bezoek!


Dress up

Nu we de tweede week thuiswerken er bijna op hebben zitten, doen waarschijnlijk weinig mensen nog moeite wat betreft hun uiterlijk. Zonde, want door hier je best op te doen, voel je je meteen beter. Trek dus alles uit de kast (pun intended!) en hijs jezelf in je mooiste outfit voor jouw special day. Het mag zelfs over de top zijn, it's your party!


De slingers moet je zelf ophangen

Letterlijk. Versier je huis met slingers en ballonnen, ook nu bijna niemand het gaat zien. Want als jouw huis er feestelijk uitziet, dan is de kans groot dat jij je ook zo gaat voelen. Dus bestel die grote confettiballonnen en opblaascijfers en maak er een feest van!


Bak iets lekkers

Nu je tijd over hebt, kan je uitgebreid de tijd nemen om iets lekkers te bakken voor je eigen verjaardag. Heb je nog talloze dripcake- en appeltaartrecepten opgeslagen op je telefoon? Ga er gewoon voor en trakteer jezelf op iets zoets. Ben je niet zo'n keukenprinses? Laat dan iets lekkers thuisbezorgen door een lokale bakkerij. Zo steun je ook de lokale ondernemers. Two birds in one stone! 

Komen de muren op je af? Deze 75 dingen kun je doen als de coronaverveling toeslaat!

 


Ga videobellen

Als je geen bezoek kan ontvangen, dan moet je je naasten maar via je telefoon in huis halen. Start een Houseparty met je vriendinnen en pak er allemaal een drankje bij, laat je ouders een liedje voor je zingen via Skype en geniet van de felicitaties die je krijgt via je schermpje. Zo voel je je veel jariger (is dat een woord?) en minder alleen.Zet een muziekje aan

Speel je favoriete Spotify playlist af door je speakers en geniet de hele dag van jouw favoriete nummers. Of maak een speciale birthday playlist met jouw ultieme partyliedjes. Guilty pleasures zijn gewoon toegestaan, niemand die je veroordeelt!


Bestel je favoriete avondeten

Hoe heerlijk is het om je favoriete eten te laten bezorgen op je verjaardag? Of je nu uitkijkt naar een pizza of een uitgebreid viergangenmenu. Omdat alle horeca gesloten is, bieden veel restaurants nu een menu voor thuis aan. Hoe handig! Check Support Your Locals om te zien welke restaurants bij jou in de buurt dit doen. En als ultieme afsluiter van de dag trakteer je jezelf nog op een quarantini. Happy birthday!