top of page

Van deze toprestaurants in Amsterdam geniet je nu ook thuis

Veel restaurants hebben door de coronacrisis noodgedwongen hun deuren moeten sluiten. Vooral voor alle horeca-ondernemers een behoorlijke domper natuurlijk, maar ook voor onszelf, want ja: we dineren nou eenmaal het liefst ieder weekend bij onze favoriete adresjes. Gelukkig komen veel zaken nu met creatieve oplossingen, waaronder thuisbezorgen en afhalen. En daar worden wij heel blij van, want de heerlijke gerechten van veel van deze toprestaurants krijg je normaal niet zomaar thuis op tafel geserveerd. Wij hebben de lekkerste initiatieven verzameld. Ideaal als je in quarantaine iets te vieren hebt!


RIJKS

Voor slechts 39,50 krijg je een heerlijk 3-gangenmenu van sterrenrestaurant RIJKS voorgeschoteld. Chef Joris Bijdendijk heeft duidelijk nagedacht over de hele experience, want bij je bestelling ontvang je een brief met info over de gerechten, tips om de eetkamer gezellig te maken én een QR-code voor een passende Spotify-playlist. En daar houdt het niet op: ook de presentatie kan nagebootst worden, want bij je menu komen zelfs video-instructies voor de opmaak. Hoe leuk! Te bestellen via: Resengo.


Jacobsz

Bij buurtrestaurant Jacobsz hebben ze elke dag een verse to go-maaltijd. Hoe het werkt? Simpel! Bestel via de website óf stuur een appje met je voor- en achternaam naar het nummer 06-42454677.


Choux

Dit heerlijke zaakje vlakbij Centraal Station doet (nog) niet aan bezorgen, maar je haalt er een uitstekend 3-gangenmenu af dat je zelf thuis af kan maken. Yep, je leest het goed: doe-het-zelf dus. Ook leuk: in de Choux-vestiging kan je niet alleen je diner ophalen, je kan er ook nog heerlijke natuurwijnen shoppen voor fijne prijsjes. Wij zijn fan!


Te bestellen via: Choux.


Vessel

Ook liefhebber van de gerechten van chef Ricardo van Ede? Dan hebben we goed nieuws, want ook Vessel bezorgt nu aan huis. De bezorgservice is 7 dagen per week beschikbaar van 17.30 tot 20.30 uur. Ideaal!


Te bestellen via: Vessel.


Kaagman & Kortekaas

Een verrukkelijk wisselend 3-gangenmenu voor maar 32,50, beter wordt het niet toch? Wild, vis en groente hebben, net zoals in het restaurant, een voorname rol en de combinaties zijn verrassend.


Te bestellen via: Uber Eats.


Neni

Bij dit Oost-Mediterraanse restaurant kun je van maandag tot en met zondag terecht. Wat je kan verwachten? Klassiekers als Tahina, Baba ganoush, labaneh en hummus, of warme gerechten, zoals de (befaamde!) popcorn falafal. Kom maar door!


Te bestellen via: Neni, Uber Eats, Thuisbezorgd & Deliveroo.


Rijsel

Thuis genieten van de Franse klassiekers van Rijsel? Kan gewoon! Witte lakens op tafel, kaarsjes aan en genieten maar.


Te bestellen via: Uber Eats & Deliveroo.De Scheepskameel

Bij dit heerlijke restaurant krijg je een 3-gangen lentemenu voor slechts €32,50. Met een hoofdrol voor asperges. Yum!


Te bestellen via: Uber Eats.


bottom of page