top of page

Deze reisapps maken je volgende trip leuker én makkelijker!

Ben je druk bezig met het plannen van je volgende reis? Lang leve de voorpret! Alleen kan het uitstippelen van een vakantie ook veel werk zijn. We hebben daarom zes reisapps gevonden die jouw reis ongetwijfeld leuker én makkelijker gaan maken!


Rome2rio

Met Rome2rio wordt een route uitstippelen een eitje. In deze app zie je in een oogopslag welke mogelijke routes en vervoersmiddelen je moet nemen om van A naar B te reizen. Je kunt vanuit de app ook meteen de kosten zien voor deze routes en tickets boeken. Handig!


Download de app voor iOS en Android.


Polarsteps

Houd je mooiste reizen bij met Polarsteps, een mooi vormgegeven app die via GPS tracking je locatie bijhoudt en registreert. Ze kun je je route en belevenissen (foto's, video's en verhalen) delen met het thuisfront en reizen zij een beetje met je mee. Je kiest zelf wanneer je een update - 'step' - met anderen deelt. Het extra leuke aan Polarsteps: na afloop van je reis kun je een prachtig fotoboek van jouw gemaakte reis bestellen. Je kunt je foto's en tekst nog naar wens aanpassen voordat je het boek bestelt. Hoe leuk is dat?


Download de app voor iOS en Android.


PackPoint

Vind jij inpakken voor een vakantie ook altijd zo'n opgave? Want, vergeet je niet iets? Met PackPoint is dat verleden tijd! Wij houden van lijstjes maken en dat is precies wat deze app doet. Je begint met het invullen van een paar gegevens: je geslacht, de bestemming, duur van je reis en de dingen die je op vakantie gaat doen. Op basis van deze gegevens maakt PackPoint een inpaklijst voor je, onderverdeeld in duidelijke categorieën. Je kunt aan deze lijst nog handmatig items toevoegen, of je maakt gewoon zelf een lijst die je keer op keer kunt gebruiken. Zo vergeet je écht niets. Wij zijn in ieder geval fan!


Download de app voor iOS en Android. 

Een leuke trip boeken? Check dan hier 10x de leukste stedentrips van 2020!

 


Around Me

Op reis ben je altijd wel op zoek naar iets: een ATM, benzinepomp, supermarkt of bijvoorbeeld een apotheek. Around Me heeft al deze spots voor je verzameld en gebundeld in een app. Je ziet op een kaart waar je bent en wat er allemaal bij je in de buurt zit. Ook kun je in de zoekfunctie onder bijvoorbeeld het kopje ATM alle pinautomaten bij jou in de buurt zien. Slim!


Download de app voor iOS en Android.


Trail Wallet

Houd jij graag grip op je uitgaven als je op reis bent? Of heb je een bepaald budget waar je je aan wilt houden op vakantie? Trail Wallet is dan een fijne app die je hierbij helpt. Je moet simpelweg je uitgaven invoeren in de app (dat moet je dan wél elke keer trouw doen), et voilà: je krijgt een duidelijk overzicht van wat je waaraan uitgeeft op een dag. Zo zie je in een oogopslag of je over je budget heen bent gegaan en het dus rustig aan moet gaan doen met je centen.


Download de app voor iOS.


Trip It

Houd orde op je vlucht- en hotelboekingen met Trip It. In plaats van het doorspitten van je mailbox om je boardingpass of hotelreservering te vinden, houdt Trip It alles netjes op één plek, ongeacht waar je hebt geboekt. Zo heb je altijd een mooi overzicht van je reis. Je moet enkel je bevestigingsmails doorsturen naar plans@tripit.com, in enkele seconden creëert de app dan een fantastische reisroute. Wij kunnen niet meer zonder!


Download de app voor iOS en Android.

Meer travel - The Chunk List

bottom of page