Deze leuke miniseries op Netflix speel je in een weekend uit

De lijst met Netflix series die je nog moet kijken is ongetwijfeld eindeloos. Soms zoek je het niet om aan een serie met 7 seizoenen te beginnen. Te. Veel. Afleveringen. Snappen we helemaal. Daarom hebben we even de Netflix database uitgespit en de leukste miniseries voor je verzameld die je in een weekend erdoorheen kunt jagen!


The Stranger

Vond je You ook zo fantastisch (en bizar)? Wij vinden dat The Stranger veel van deze serie wegheeft. Het is een achtdelige Britse thrillerserie die gaat over familieman Adam Price die via een onbekende persoon schokkende beweringen over zijn vrouw te horen krijgt. Hij gaat op zoek naar de waarheid en is vastberaden alles boven tafel te krijgen.


Bodyguard

Deze Britse serie bestaat uit zes afleveringen en is daarom dus makkelijk in een weekend uit te spelen. Hoofdpersoon David Budd weet per toeval een terroristische aanslag te voorkomen en wordt daarom aangewezen als lijfwacht van de Minister van Binnenlandse Zaken, een vrouw waar David het niet helemaal mee eens is. Dit zorgt voor interessante gebeurtenissen!


When They See Us

Een emotionele waargebeurde miniserie die nu meer dan ooit relevant is (Black Lives Matter movement). De serie gaat over de Central Park Five, vijf donkere tieners uit Harlem, die in 1989 als verdachten worden verhoord en later veroordeeld voor een wrede aanval op een vrouw die ze niet hebben gepleegd.


Deep Water

Dit is absoluut een bloedstollende serie. Rechercheur Tori Lustigman onderzoekt in Bondi Beach de moord op een homoseksuele man. Hierdoor ontdekt ze een link met de dood van haar broer jaren geleden.


Retribution / One Of Us

Deze miniserie die uit vier afleveringen bestaat wil je zien! Rechercheurs ontrafelen een hoop bizarre leugens, geheimen en familievetes als een pasgetrouwd stel wordt vermoord.