De leukste behangetjes voor een interieur upgrade

Een paar jaar geleden moesten we er niet aan denken onze muren een andere kleur te geven dan wit of lichtgrijs. Basic was key, maar niet meer! Hoe meer kleur, des te beter. Een behangetje met een patroon geeft je ruimte meer persoonlijkheid en zal je interieur in zijn geheel een flinke upgrade geven. Ben jij van plan één van je muren om te dopen tot een statement wall? Wij hebben een paar toffe interieurmerken voor je op een rij gezet waar je de meest fantastische en originele rollen behang kan scoren!


KEK Amsterdam

KEK Amsterdam is dé plek voor mooi behang en originele muurstickers. Ze hebben de meest prachtige printjes, van dreamy illustraties tot regenwoud jungles. Hier houden we van!


www.kekamsterdam.com


Cole & Son

Bij Cole & Son vind je de meest luxe en gewaagde behangsoorten. Ben je niet bang voor een beetje kleur in je huis? Check dan snel de rest van de collectie!


www.cole-and-son.com

Rebel Walls

De naam zegt het al, deze behangetjes zijn voor mensen die op zoek zijn naar iets compleet nieuws. Naast te gekke prints verkopen ze ook subtiele designs!


www.rebelwalls.com


Meer interieurinspiratie voor aan de muur? Check hier 5x toffe prints die je in huis wil!Osborne & Little

Bij Osborne & Little kun je helemaal losgaan. Naast behang verkopen ze ook stoffen in exact dezelfde prints. Je kan de print on print trend dus helemaal integreren in je interieur!


www.osborneandlittle.com


Ferm Living

Ferm Living verkoopt niet alleen meubels en accessoires, maar ook fantastisch mooi behang! Als je op zoek bent naar een subtiele en minimalistische touch, dan vind je genoeg moois bij dit fijne Deense merk.


www.fermliving.com


Meer interior artikelen - The Chunk List