top of page

8x Netflix-series voor echte interieur lovers

Netflix is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Je kunt namelijk wanneer het je uitkomt je favoriete series bingen. Het platform staat vol met interessante docu's, bloedstollende series en romantische komedies. Maar interieurliefhebbers komen ook niets tekort bij de streamingdienst. Netflix heeft namelijk een aantal heerlijke series om interieurinspiratie mee op te doen. Zet daarom deze acht series maar op je lijstje!


Interior Design Masters

Bij Interior Design Masters transformeren interieurontwerpers to be allerlei ruimtes van armoedig tot adembenemend mooi. Ze strijden hiermee voor een topcontract bij een fancy hotel in Londen.


The Great Interior Design Challenge

The Great Interior Design Challenge is een realityserie waarbij amateur-interieurontwerpers met een klein budget een ruimte in een korte tijd heel stijlvol inrichten. Een echte tip als je zelf van plan bent voor weinig geld je huis te upgraden!


The World's Most Extraordinary Homes

Gerenommeerde architect Piers Taylor gaat met actrice en interieurliefhebster Caroline Quentin op reis over de hele wereld om de meest oogverblindende huizen te bekijken. Deze serie geeft je ongetwijfeld nieuwe inspiratie!


Amazing Interiors

In Amazing Interiors laten excentrieke huiseigenaren hun huis zien. Je kijkt je ogen uit, want je kunt in deze serie achtbanen in de achtertuin en een binnenaquarium verwachten!


Stay Here

Interieurontwerpster Genevieve Gorder en vastgoedexpert Peter Lorimer laten mensen zien hoe ze van een tijdelijk huurhuis een ware parel kunnen maken. Stay Here is zeker de moeite waard!


Tidying Up with Marie Kondo

Wie kent haar inmiddels nog niet? Door de inspirerende serie Tidying Up with Marie Kondo hebben we er een nieuw werkwoord bij: Marie-Kondoën. Mocht je de serie nog niet hebben bekeken, doe dat dan! Marie Kondo is een opruimexpert die in een reeks woningmake-overs mensen helpt om hun spullen uit te zoeken en te kiezen voor wat hen blij maakt. Als je een verzamelaar bent en spullen moeilijk los kunt laten, is deze serie voor jou gemaakt!


Tiny House Nation

In Tiny House Nation reizen presentator John Weisbarth en expert Zack Giffin door de VS om gezinnen te helpen voorbereiden op de 'tiny' levensstijl. Ze bouwen tiny houses en laten zien hoe je hier optimaal gebruik maakt van de beperkte ruimte. Met de opkomst van deze beweging is het ongetwijfeld interessant om te zien hoe mensen zo minimalistisch leven!


Big Dreams, Small Spaces

Schrijver en presentator Monty Don helpt mensen die graag tuinieren hun droomtuin te realiseren. Ze leggen niet alleen grote tuinen aan, maar wagen zich ook aan kleine stadse binnenplaatsen.
Meer interior artikelen - The Chunk List

bottom of page