6x kerstfilms op Netflix die je wil zien

Het is weer bijna Kerstmis en dat betekent: knus binnen zitten en heerlijke corny kerstfilms kijken. De meeste classics heb je ongetwijfeld ontelbaar vaak gezien, maar ze blijven fantastisch! Netflix kondigde eerder dit jaar aan maar liefst zes kerstfilms uit te brengen in 2019, ho ho ho! We hebben ze voor je verzameld, zodat je deze decembermaand genoeg te doen hebt.


Holiday in the Wild

Dit is weer een zoetsappige romcom die je moet zien. Nadat Kate (Kristin Davis uit Sex and the City) en haar man zijn gescheiden, maakt ze rond de feestdagen een soloreis naar Zambia om eens iets heel anders te doen. Eenmaal daar ontmoet ze een leuke piloot die ervoor zorgt dat ze de liefde opnieuw ontdekt.


Let It Snow

Oh, the weather outside is frightful, but the fire is so delightful. And since we've got no place to go, let it snow, let it snow, let it snow! Nu dus niet meer alleen een classic kerstliedje, maar ook een leuke kerstfilm! Let It Snow gaat over een groep tieners die tijdens een heftige sneeuwstorm op Kerstavond vast komt te zitten. Ondanks dat ze nergens heen kunnen, maken ze de gekste dingen mee. Ze komen terecht in een feest en ontmoeten een celeb!


Klaus

Als je van animatie houdt, ga je deze film heel leuk vinden. Klaus vertelt het verhaal van de kerstman nét even anders. Hoofdpersonage Jesper (een norse postbode) komt terecht op een bevroren eiland. Hier ontmoet hij een mysterieuze man, Klaus (een eenzame speelgoedmaker), waar hij een onverwachte vriendschap mee sluit. Samen brengen ze blijdschap in een minder gezellig koud stadje.Meer kerstinspiratie? Dit zijn de meest magische kerstmarkten van Nederland!The Knight Before Christmas

Deze film is fantastisch! Vanessa Hudgens vertolkt de hoofdrol; eerder speelde ze ook al in een andere kerstfilm: The Princess Switch. Een middeleeuwse ridder komt terecht in het heden, wat op zich al voor veel hilariteit zorgt. Als klap op de vuurpijl wordt hij ook nog verliefd op een knappe lerares (gespeeld door Vanessa).


Holiday Rush

In deze film draait het allemaal om de kerstgedachte 'True joy comes from who you have, not what you have'. Als een radio-dj en single vader van vier kinderen plots zijn baan kwijtraakt, komt hij in de problemen en kan hij zijn gezin niet meer onderhouden. Hierdoor trekken ze noodgedwongen bij hun tante in, waar ze leren: het gaat er niet om wat je hebt, maar wie je hebt. Als dát geen Kerst is?


A Christmas Prince: The Royal Baby

In de twee voorgaande delen konden we al genieten van Amber en Richard die verliefd werden en romantisch trouwden. In deze film draait het – zoals de titel al verklapt - allemaal om de royal baby die op komst is!


Overige Kersttoppers die op Netflix staan

  • The Grinch

  • A Bad Moms Christmas

  • The Christmas Chronicles

  • Office Christmas Party

  • Christmas Wedding Planner

  • Love Actually

  • All You Need Is Love

  • A Dogwalker’s Christmas Tale

  • A Wish for ChristmasMeer lifestyle artikelen - The Chunk List